Werkzaamheden

Contact opnemen
Timmerwerken

Timmerwerken

In de eigen machinale timmerwerkplaats kunnen alle soorten houtconstructies worden vervaardigd. Of het nu gaat om kozijnrenovatie, nieuwe kozijnen met draai-kiepbeslag, buitendeuren of hef-schuifpuien, alles wordt op maat gemaakt en, afhankelijk van de houtsoort en de toepassing, gespoten in een eerste grondlaag waardoor het beschermd is totdat het in het werk is ingebouwd.

Onderhoud

Onderhoud

Het bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Voor het vervangen van uitgetimmerde gootconstructies, het vernieuwen van dakkapellen, het renoveren van binnen- of buitenkozijnen, het herstellen van gemetselde schoorstenen of voor het renoveren van vloeren heeft ons bedrijf vakkundig personeel in dienst.

Verbouw

Verbouw

Het verbouwen van een woning of bedrijfspand, al of niet door uitbreiding, vergt vooraf veel organisatiewerk. Niet alleen het bouwtechnische deel van een verbouwing is belangrijk, evenzo is van belang het treffen van de noodzakelijke voorzieningen in het object waardoor de opdrachtgever zonder overmatige overlast gebruik kan blijven maken van het gebouw en de dagelijkse gang van zaken zo weinig mogelijk wordt verstoord. Het bedrijf onderkent op voorhand elk probleem en lost dit (veelal ongemerkt) op voor het optreedt.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Een nieuwe berging of een complexe opslagruimte, een woning, een kantoor of een volledig bedrijfsobject, geen werk is voor ons bedrijf te groot of te klein om de uitvoering vanaf de eerste schets, de definitieve ontwerpen, de vergunningverlening, de realisatie tot en met de oplevering voor u te verzorgen.

Renovatie

Renovatie

Met renovatie kan een gebouw weer gaan voldoen aan moderne eisen (wet- en regelgeving) of aan een moderne functionaliteit. Bij renovatie worden karakteristieke eigenschappen gecombineerd met moderne vernieuwingen. Het pand kan worden voorzien van alle hedendaagse levensstandaarden, zonder afbreuk te doen aan de karakteristieke uiterlijke kenmerken. Een renovatie kan er toe leiden dat een gebouw weer jaren, duurzaam, meekan. Ons bedrijf is bij uitstek gespecialiseerd in het herstel van oudere constructiedelen met de van oudsher gebruikte technieken en materialen.

Monumenten

Monumenten

Onderhoud of renovatie aan gemeentelijke- of rijksmonumenten vereist een gedegen kennis van bouwtechnieken en -materialen uit vorige eeuwen. Ons cultureel erfgoed (onroerend en industrieel) dient voor later bewaard te blijven door deskundig onderhoud. Ons bedrijf heeft de kennis en kunde om met de van oudsher gebruikte technieken en materialen ter instandhouding van deze monumenten het onderhoud en herstel uit te voeren.