Over ons

Contact opnemen

In 1917 voerde Marinus van Gageldonk zijn eerste werk uit in Dongen. Dit werk betrof het uitvoeren van al het metselwerk van de bouw van Villa Berkenheuvel aan de Heuvelstraat te Dongen. Ook het uitvoeren van nieuwbouw, verbouw en onderhoud bij diverse toenmalige in Dongen veel voorkomende leerlooierijen en kloosters maakte het bedrijf tot wat het was. Met de toetreding van zijn drie zonen tot het bedrijf groeide het gestaag tot een aannemings- en metselbedrijf met eigen timmerwerkplaats.

In 1972 namen de drie zonen gezamenlijk het bedrijf over en werd de naam van het bedrijf ingevoerd zoals die nu nog steeds bestaat. Elk had zijn kwaliteiten op resp. metsel-, timmer- en administratief gebied. In de loop der jaren werd er met alle soorten bouwwerkzaamheden en gebruikte technieken veel expertise opgedaan waardoor er een allround aannemingsbedrijf ontstond.

Een zoon van de jongste “directeur” heeft in 1988 het stokje van zijn vader en ooms overgenomen. Onder zijn leiding is er een nieuwe machinale timmerwerkplaats gerealiseerd, is voorraadbeheer gestroomlijnd en zijn de opslagruimtes geoptimaliseerd waardoor efficiënt gewerkt kan worden. Niet voor niets staat al meer dan honderd jaar kwaliteit en vakmanschap in het familiebedrijf voorop, hetgeen door een team van vakmensen en een persoonlijke begeleiding gewaarborgd wordt.

Overige / Gageldonk-2
Waarom Gebrs. van Gageldonk b.v.?

Omdat het bedrijf u vanaf de ontwikkeling van uw plan bijstaat en begeleidt, u alternatieven aandraagt in bouwmethode, materiaalkeuze en gebruiksoptimalisatie en omdat het bedrijf vakwerk levert, al of niet met gebruikmaking van door het bedrijf ingeschakelde onderaannemers en installateurs is Gebrs. van Gageldonk de goede keuze. Service en klantgerichtheid zijn voor ons vanzelfsprekend, afspraken nakomen is het uitgangspunt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.  

Overige / Over ons

Wat u van ons moet weten

Omdat met elke verandering, uitbreiding of nieuwbouw van een object grote bedragen gemoeid zijn is het belangrijk voor vakmanschap en kwaliteit te kiezen. U bent dan zeker dat elke investering zich loont en op termijn zichzelf terugverdient. Ons bedrijf staat zodanig achter het begrip kwaliteit dat wij pas tevreden zijn als u, onze opdrachtgever, dat ook bent.